Leijonien pelipaidassa MM- ja olympiakultaa voittanut Sami Vatanen jatkaa uraansa Sveitsissä pääsarjassa.

Kolmatta kauttaan Genève-Servette HC:ssa pelaava 32-vuotias puolustaja on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen nykyisen seuransa kanssa. Vatanen on pelannut kuluvalla kaudella 25 ottelua huipputehoin 4+18=22.

– Geneveen saapumisestaan ​​lähtien Sami on epäilemättä ollut yksi parhaista puolustajista Sveitsissä ja Euroopassa. Hänen hyökkäysominaisuutensa ovat vailla vertaansa, ja ne ovat välttämättömiä joukkueelle saavuttaakseen tavoitteemme. Odotamme innolla näkevämme hänen pelaavan jälleen meidän väreissämme, seurapomo Marc Gautschi kommentoi.

– Olen todella iloinen, että saan jäädä Geneveen. Pelaajarunkomme on todella hyvä ja minulla on hauskaa pelata heidän kanssaan. Haluan voittaa taas tämän joukkueen kanssa, joukkueensa viime kaudella mestaruuteen johdattanut Vatanen sanailee.