Patrik Laine viimeisteli komean osuman viime yön NHL-kierroksella, kun Columbus Blue Jackets kaatui Montreal Canadiensille kotonaan lukemin 2-4.

Ottelun avausosuma oli Laineen upea yksilösuoritus. Suomalaishyökkääjä puski vastustajan maalille itsevarmasti ja viimeisteli kiekon varmuudella Canadiensin maalivahdin Sam Montembeault’n ohi. Maalia edelsi Laineen kiekonriisto oman siniviivan tuntumassa.

Laineella on tehnyt tällä kaudella nyt 14 ottelussa tehot 4+2. Katsomostakin käsin otteluita seurannut suomalaistykki ei ollut osumastaan huolimatta tyytyväinen otteisiinsa Canadiens-ottelussa.

– Pelini oli kamalaa. Sain maalin, mikä tuntui hyvältä. Sitten kaikki meni alamäkeen. Kun pelaa vähän, kädet eivät toimi ja kiekot pomppivat. Mutta en aio itkeä. Meidän olisi pitänyt ketjuna pelata paremmin. En ole tyytyväinen, Laine latasi ottelun jälkeen Bally Sports Columbus -kanavalla.

Canadiensin 3-2-voittomaalista vastasi AHL:ssä kautensa aloittanut suomalaishyökkääjä Joel Armia. Porilaisen kauden toinen osuma syntyi vain kolme minuuttia ennen ottelun loppua.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
LAINE GETS US ON THE BOARD ‼️

@FanaticsBook | #CBJ