Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on jälleen alkukaudesta ollut yksi NHL:n heikoimmista seuroista. Viime aikoina Edmonton Oilers on skoutannut taajaan Columbuksen pelejä, joten vaihtokauppoja voi olla luvassa.

NHL-toimittaja Frank Seravalli käsitteli Columbuksen tilannetta Oilers Now -ohjelmassa.

– Columbus Blue Jackets on seura, jota kannattaa ehdottomasti pitää silmällä. Ensinnäkin he ovat yrittäneet kaupata puolustajaa. Oikeastaan jo harjoitusleiristä asti heillä on ollut liikaa puolustajia, Seravalli kertoi.

– Sen lisäksi ilmoilla on ajatus, että onkohan mahdollista, että Elvis Merzlikins voisi tarvita maisemanvaihdosta?

Seravallilla oli myös karu näkemys Kekäläisen tilanteesta. Jos GM ei onnistu kääntämään joukkueensa suuntaa, voiko häntä odottaa potkut?

– En osta sitä, että Oilers ”käy kuumana”, vaikka tämä on mielestäni jo kolmas kerta, kun he ovat nähneet Blue Jacketsin pelaavan viime viikolla. Jarmo Kekäläinen on – en halua sanoa, että odottamassa kuolemantuomiota – mutta hänellä on paljon työtä tehtävänä joukkueensa parantamisessa.