Alkukauden pelaamatta ollut suomalaishyökkääjä Tomi Sallinen, 34, on löytänyt itselleen uuden joukkueen. Expressenin tietojen mukaan Sallinen siirtyy SHL-seura Malmö Redhawksin riveihin.

Menneen kauden Sallinen aloitti HC Kometa Brnon riveissä Tshekissä, jossa hän kirjautti 16 otteluun pisteet 0+7. Loppukauden hän pelasi Ruotsissa Luleå HF:ssä, jossa hän tahkosi 28 runkosarjaottelua pistein 1+3 ja yhdeksän pudotuspeliä tehoin 1+0.

Urallaan Sallinen on pelannut SHL:ssä jo seitsemällä eri kaudella. Luleån lisäksi hän on edustanut Leksands IF:ää, Djurgårdens IF:ää, Färjestad BK:ta sekä Brynäs IF:ää. Sallinen on pelannut urallaan myös KHL:ssä ja NL:ssä. Liigassa hän on edustanut Bluesia.

Sallinen on pelannut Leijonissa kolmet MM-kisat. Hän on voittanut kaksi MM-hopeaa, keväinä 2014 sekä 2016.