TPS:n tähtihankinta Petrus Palmun kausi on ollut tehokkaan runkosarjan alun jälkeen haastava.

Pisteitä ei synny odotettuun tahtiin ja onpa joensuulaislähtöinen laituri löytänyt itsensä välillä myös katsomon puolelta. Palmun ja päävalmentaja Tommi Miettisen tulehtuneista väleistä on niistäkin liikkunut mediassa huhuja.

Palmu itse vastaa uteluihin huonoista väleistä ympäripyöreästi.

– Huhuja voi olla liikkeellä. En lähde sitä sen enempää kommentoimaan. Meillä pysyy asiat kopin sisällä. Tommin kanssa kaikki on hyvin, ei siinä mitään. Meillä on yhteinen päämäärä täällä. Kaikki haluavat voittaa ja menestyä. Mennään eteenpäin, Palmu vastaa MTV Urheilun uteluihin.

– Paljon uusia pelaajia ja uusi päävalmentaja seurassa. Kyllähän peliä on yritetty kehittää koko ajan. Siinä on ollut kasvukipuja, Palmu myöntää.

Palmu on iskenyt kauden 26 pelissä tehot 5+12=17.