TPS:ssä ja SaiPassa vaisusti kahdella edelliskaudella pelannut kanadalaishyökkääjä Jaedon Descheneau on löytänyt uuden osoitteen Saksasta.

Saksan DEL-liigassa pelaava Eisbären Berlin tiedottaa solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen 28-vuotiaan Descheneau’n kanssa. 175-senttinen laitahyökkääjä on harjoitellut tällä viikolla Eisbärenin joukkueessa testisopimuksella.

– Jaedon teki vaikutuksen meihin harjoituksissa. Terveystarkastus meni myös hyvin, joten päätimme tehdä loppukauden sopimuksen hänen kanssaan. Olemme varmoja, että hän pystyy auttamaan meitä ja tarjoamaan lisää laajuutta rosteriimme, saksalaisseuran urheilutoimenjohtaja Stéphane Richer kommentoi tiedotteessa.

Descheneau pelasi Liigassa toissakaudella TPS:ssä 28 ottelua (4+9) ja viime kaudella SaiPassa 16 ottelua (3+6). Kanadalainen ei vakuuttanut kummallakaan visiitillään.

Ennen Suomeen saapumista Descheneau pelasi Ruotsin SHL:ssä sekä DEL-sarjassa Düsseldorfer EG:n riveissä. Hän on kiekkoillut urallaan myös Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ja AHL:ssä.