Philadelphia Flyersin Rasmus Ristolaisen nimi on noussut siirtohuhujen keskelle, paljastaa Sportsnetin Elliotte Friedman.

Toimittajan saamien tietojen mukaan suomalaispuolustaja herättää kiinnostusta ainakin Toronto Maple Leafsissa. NHL-seura etsii alakertaansa uutta vahvistusta, ja vastaus voisi löytyä Ristolaisesta.

– Tietääkseni Toronto on tarkkaillut Ristolaista. En silti usko, että Flyers on halukas antamaan luopumaan hänestä. Eikä heillä ole tarvetta muutoksille, koska he pelaavat juuri nyt hyvin. Tämä ei silti tarkoita, etteikö treidi voisi tapahtua, mutta miksi heittää haisevaa pommia pukuhuoneeseen, kun tulokset ovat hyviä, Friedman sanoi.

Loukkaantumisista kärsinyt Ristolainen pelaa tällä hetkellä Flyersissa pitkällä sopimuksella, joka on voimassa aina kevääseen 2027 saakka. Tästä kaudesta suomalainen kuittaa itselleen 5,5 miljoonaa dollaria. Ristolaisen cap hit on puolestaan 5,1 miljoonaa dollaria, joka voi myös vaikeuttaa mahdollisia kauppoja.