Perjantai-illan Tampereen paikallistaisto oli poikkeuksellinen kiekkojännäri. Ilves meni ensimmäisen alussa 3-0 johtoon kolmella pikamaalilla. Lopulta Tappara vei kuitenkin voiton maalein 3-5.

Huikea kiekko-ottelu ei kuitenkaan ollut kaikille juhlaa. Juha Halme kertoi X-tilillään harmillisesta tapauksesta katsomossa, jossa kärsijäksi joutui alakouluikäinen poika.

– Meni kyllä maku koko pelistä vikassa erässä kun joku vatipää heitti puolillaan olleen pullon ylhäältä alas ja suoraan edessä ollutta ~10v poikaa päähän. Poika oli silmin nähden järkyttynyt ja itki kovasti. Toivottavasti sut saatiin ja porttikielto peleihin, Halme kirjoittaa.

Halmeen mukaan kyse oli vesipullosta.

Juha Halme🇺🇦

@HalmeJuha
Meni kyllä maku koko pelistä vikassa erässä kun joku vatipää heitti puolillaan olleen pullon ylhäältä alas ja suoraan edessä ollutta ~10v poikaa päähän. Poika oli silmin nähden järkyttynyt ja itki kovasti. Toivottavasti sut saatiin ja porttikielto peleihin 🖕🖕 #Liiga #Ilves