Pelicans koki maanantaina kovan takaiskun. Maalivahti Jussi Olkinuora päätti hyödyntää sopimuksensa ulkomaan option ja siirtyy Sveitsiin.

Pelicansilla on jo verkot vesillä. Seuran urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo MTV Urheilun haastattelussa, että Jasper Patrikaiselle annetaan mahdollisuus ykkösvahtina, mutta vahvistusta etsitään.

– Kyllä meillä on targetteja ollut ja olemme varautuneet tähän asiaan. Tulemme ulos sen asian kanssa, kun on sen aika, Laukkanen sanoo.

Tällä hetkellä vapailla markkinoilla olisi viime kaudella Pelicansissa loistanut Patrik Bartosak. Tshekkivahti sai lähtöpassit Mountfield HK:sta kolaroituaan autolla humalassa tshekkimedian mukaan. Laukkaselta kysyttiin Bartosakin mahdollisesta paluusta.

– En ole hänen kanssaan vielä keskustellut. Varmasti voi olla yksi vaihtoehto. En tule sitä kieltämään, Laukkanen vastaa.

– Tämä koko keissi tuli puolessatoista päivässä viikonlopun aikana meille tietoon, niin en ole tässä vaiheessa vielä kerennyt asiaan sen enempää perehtyä. Taustatyötä on aikaisemmin tehty muilta osin kyllä.