KooKoo on tehnyt suomalaismaalivahti Oskar Aution kanssa kuukauden mittaisen sopimuksen. Sopimus sisältää myöskin option loppukaudesta.

Autio, 24, pelasi viimeisen kuukauden pätkäpestillä TPS:n riveissä. Hän sai vastuuta kolmessa ottelussa, joissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,7%. Autio saapuu KooKoon riveihin paikkaamaan Oskari Setästä, joka on vielä viikkojen ajan sairauslomalla.

– Oskar paikkaa Oskaria, jonka sairausloma jatkuu ainakin viikkoja. Autio on hyvässä pelikunnossa ja valmis liittymään joukkueeseen heti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Olen kuullut KooKoosta paljon hyvää ja täällä on muutama minulle entuudestaan tuttu pelaajakin. Superkiva olla täällä ja hypätä jengiin mukaan. TPS-pestin jälkeen ykköstavoite oli jatkaa Liigassa ja nyt olen todella innoissani täällä. Toivottavasti voin auttaa joukkuetta voittamaan, Autio sanoi.

Autio pelasi edelliset kuusi kautta Pohjois-Amerikassa ensin juniorisarjassa ja myöhemmin yliopistosarjassa. Hän piipahti myös farmin farmi ECHL:ssä.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
𝙏𝙚𝙧𝙫𝙚𝙩𝙪𝙡𝙤𝙖 𝙊𝙨𝙠𝙖𝙧 𝘼𝙪𝙩𝙞𝙤! 🔥

"Olen kuullut KooKoosta paljon hyvää ja täällä on muutama minulle entuudestaan tuttu pelaajakin. Superkiva olla täällä ja hypätä jengiin mukaan."

📝 kookoo.fi/artikkelit/osk…

#yksijoukkue #liiga
kookoo.fi

Oskar Autio KooKoon maalille

LUE MYÖS