New Jersey Devils nosti suomalaispuolustaja Santeri Hatakan, 23, NHL:ään farmista viime viikolla. Devilsin NHL-toimittaja Amanda Stein kertoo X:ssä, että Hatakka pelaa kotiottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. Kyseessä on Hatakalle ensimmäinen ottelu Devilsin riveissä.

Hatakka on pelannut kuluvan kauden Devilsin farmiseura Utica Cometsin riveissä. Hän on merkkauttanut 28 otteluun tehopisteet 2+7.

Hatakalle aukesi paikka Devilsin NHL-miehistöstä, kun Brendan Smith loukkaantui. Tämän lisäksi joukkueen puolustajista Colin Miller on sairaana, Jonas Siegenthaler on ollut viime ajat sivussa ja Dougie Hamiltonin runkosarja on paketissa.

NHL:ssä Hatakka on pelannut tähän mennessä yhdeksän ottelua San Jose Sharksissa tehoin 0+2. Nuo ottelut kertyivät hänen tililleen toissa kaudella ja viimeksi Hatakka onkin pelannut NHL:ssä 17. huhtikuuta 2022.

Viime kaudella Hatakka pelasi vain AHL:ssä. Hän siirtyi viime kauden siirtotakarajan tuntumassa Sharksista Devilsiin, jonka farmiseurassa Hatakka on viettänyt koko tämän kauden ennen NHL-kutsua.

Amanda Stein

@amandacstein
Colin Miller is sick and will not be able to play tonight says #NJDevils Lindy Ruff.

Hatakka will make his debut for New Jersey tonight.

LUE MYÖS