Liigasta pelipaikkaa ensi kaudeksi hakeva Mestis-seura Kiekko-Espoo kasaa kaikessa hiljaisuudessa jo tulevaa joukkuetta.

Helsingin Sanomat uutisoi perjantaina, että Kiekko-Espoo uusii lähes koko joukkueen, jos seuralle myönnetään Liiga-lisenssi.

HS:n tietojen mukaan nykyisestä joukkueesta Liigaan jatkaisivat näillä näkymin Arttu Tuomaala, Janne Hämäläinen sekä yksi maalivahdeista. Suurimmalle osalle seuran pelaajista ei ole tarjottu Liiga-sopimusta, mutta osa antaa vielä näyttöjä ensi kautta varten.

Kiekko-Espoon tulevaan Liiga-joukkueeseen on yhdistetty lukuisia tunnettuja suomalaispelaajia, joilla on kytköksiä seuraan.

Muun muassa hyökkääjä Matti Järvinen on myös ilmaissut haluavansa edustaa Kiekko-Espoota ensi kaudella. 34-vuotias Bluesin kasvatti on pelannut tällä kaudella Tshekin pääsarjassa Mlada Boleslavissa.

Isoin hankinta voi kuitenkin olla entinen NHL-vahti Mikko Koskinen, jonka siirtoa Kiekko-Espooseen Helsingin Sanomat pitää jopa ”todennäköisenä”. 35-vuotias maalivahti edustaa tällä hetkellä Luganoa.

LUE MYÖS: