Sport on tekemässä maalivahtiosastolleen muutoksia kuluvan kauden jälkeen, uutisoi Ilta-Sanomat.

Sivuston saamien tietojen mukaan vaasalaisseuran maalivahti Rasmus Reijola siirtyy ensi kaudeksi monikansalliseen ICE Hockey Leagueen (ICEHL). 31-vuotiaan maalivahdin uusi seura ei ole vielä selvillä.

ICEHL on monikansallinen sarja, jossa on tällä hetkellä mukana joukkueita Itävallasta, Sloveniasta, Unkarista sekä Italiasta.

Tällä kaudella Reijola on pelannut Sportin maalilla vain 12 ottelua. Maalivahdin torjuntaprosentti on 87,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 2,90 ottelua kohden.

Ensi kaudella Sportin maalilla jatkaa Miroslav Svoboda. Reijolan korvaajaksi on hankittu puolestaan Jere Huhtamaa, joka edustaa tällä hetkellä TUTO Hockeyta. Huhtamaa on nähty Liigassa aiemmin SaiPan maalilla.

LUE MYÖS