Jokerit vahvistaa joukkuettaan kolmella Mestis-seura KOOVEE:n pelaajalla. Seuran vahvuuteen liittyvät puolustaja Jeremi Wehmas sekä hyökkääjät Niko Lahtinen ja Santtu Hakanen.

– Runkosarjaa on jäljellä kahdeksan peliä ja tietysti pudotuspeleissä tavoitteemme on mennä mahdollisimman pitkälle. Halusimme kokoonpanoomme lisää laajuutta, mutta sitäkin tärkeämpää oli löytää laatua niille paikoille, joille sitä tarvitsemme. Tässä onnistuimme ja iso kiitos menee KOOVEElle, että alusta lähtien yhteistyö heidän kanssaan oli sujuvaa ja että he mahdollistivat nämä siirrot, Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki kommentoi seuran tiedotteessa.

Wehmas on edustanut KOOVEEtä neljän kauden ajan, joista kolme viimeisintä hän on toiminut joukkueen kapteenina. 25-vuotias puolustaja on tehnyt tällä kaudella 42 ottelussa tehot 2+5=7.

Lahtinen on tehnyt tällä kaudella 32 Mestis-pelissä tehot 14+14=28. Kahdella edelliskaudella 27-vuotias riihimäkeläinen on pelannut Itävallassa ja Englannissa. Mestiksessä Lahtinen on tahkonnut urallaan 184 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 70+71=141.

23-vuotias Hakanen puolestaan on tehnyt tällä kaudella 38 ottelussa tehot 5+13=18. 171-senttisen sentterin aloitusprosentti on komea 55,4%, joka on yksi Mestiksen parhaista. Hakanen on pelannut urallaan 43 Liiga-ottelua HPK:n riveissä.

LUE MYÖS: