Mikkelin Jukurit tiedottaa solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjälupaus Topias Hynnisen kanssa.

KalPasta Jukureihin viime kaudella siirtynyt 18-vuotias Hynninen on vakiinnuttanut tällä kaudella paikkansa mikkeliläisten Liiga-miehistössä. Huippulupaava hyökkääjä on kirjannut 36 Liiga-ottelussa tehopisteet 1+7=8.

– Topias saapui meille pari vuotta sitten ja tuolloin loimme suunnitelman, jonka tavoite oli auttaa häntä kohti ammattilaisuutta. Suunnitelma on toiminut erinomaisesti, ja sen pohjalta on myös helppo jatkaa tulevilla kausilla kohti seuraavia askelia, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen sanoo tiedotteessa.

Hynninen on tulevana kesänä varauskelpoinen NHL:ään. 178-senttisen keskushyökkääjän nimen on arvioitu kuuluvan ensimmäisten kierrosten aikana.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
📝 Tiistain kunniaksi sopimusuutisia: Topias Hynninen jatkaa Heimossa kaksi seuraavaa kautta!

Lue koko tiedote: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga

LUE MYÖS: