Parhaillaan Mestiksessä pelaavan Kiekko-Espoon paluu Liiga-kartalle ensi kaudella on nytkähtänyt askeleen eteenpäin, uutisoi MTV Urheilu.

MTV:n tietojen mukaan osapuolet olisivat päässeet sopuun Liiga-osakkeen hinnasta. Se olisi nyt asettumassa reiluun kahteen miljoonaan euroon, mikä on huomattavasti vähemmän, kuin alunperin Liigan ilmoittamat 3,6 miljoonaa euroa.

Tätä edelsi MTV:n tietojen mukaan Liigan sisällä alkuvuodesta käyty keskustelu, jossa hinnan laskemisen puolesta puhuivat useat sarjan suurseurat, kuten Kärpät ja Tappara.

Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen myöntää keskusteluiden edenneen positiivisissa merkeissä.

– Varmasti vielä ottaa jonkin aikaa ennen kuin ne asiat ovat lopullisesti maalissa, mutta kyllä asiat ovat liikkuneet, ja olen optimistinen, kun vain ne muutkin asiat lisenssin suhteen toteutuvat, Hiltunen vahvistaa MTV Urheilulle.

Osakkeen lopullisesta hinnasta Hiltunen on julkisuuteen yhä vaitonainen.

– Meillä ei ole lopullista päätöstä asiasta, joten se on ihan kesken. En voi vahvistaa, kun meillä ei ole Liigan puolella asiat ainakaan niin pitkällä. Siihen tarvitaan osakkaiden käsittely, eikä sellaisia käsittelyitä ole käyty, Hiltunen ilmoittaa.

LUE MYÖS: