Liigassa pelataan torstaina yksi ottelu. Sarjakakkonen Tappara ja sarjakolmonen Pelicans kohtaavat toisensa Tampereen Nokia Arenalla kello 18:30 alkaen.

Joukkueiden kokoonpanoissa huomio kiinnittyy Pelicansin maalivahtiosastolle. Lahtelaisten varsinaiset maalivahdit ovat kaikki syystä tai toisesta sivussa kokoonpanosta. Jasper Patrikainen on ollut sivussa jo alkuvuodesta lähtien loukkaantumisen takia ja Niklas Kokko on sairastunut. Ruotsalainen Johan Gustafsson pelasi vielä eilisessä ottelussa, mutta nyt hänkin on joutunut sivuun.

Pelicansin maalilla aloittaa tänään Niklas Nikkilä, 18. Luukkuvahtina toimii puolestaan Jasper Lattu, 18. Heistä Nikkilä pelasi keskiviikkona HIFK:ta vastaan ottelun kolmannen erän, kun Gustafsson vaihdettiin kesken ottelun maalilta pois. Hän torjui neljä kiekkoa ja päästi kaksi maalia. Muuten kaksikolta ei löydy kokemusta Liigasta.

Sekä Nikkilä että Lattu ovat Pelicansin omia junioreita. Nikkilä on pelannut tällä kaudella U20 SM-sarjassa 24 ottelua torjuntaprosentilla 89,2%. Lattu on pelannut samassa sarjassa 19 ottelua torjuntaprosentin ollessa 87,1%.

LUE MYÖS