Vancouver Canucks ja Carolina Hurricanes ovat käyneet neuvotteluja jättimäisestä vaihtokaupasta, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman raportoi perjantaina.

Friedmanin tietojen mukaan neuvotteluissa keskipisteenä on ollut Canucksin supertähtihyökkääjä Elias Pettersson, jonka nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen. Osapuolten uskotaan päässeen neuvotteluissa pitkälle, mutta yhteisymmärrystä ei ole ainakaan vielä löytynyt.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnotta raportoi myöhemmin X:ssä, että ainakin Hurricanesin hyökkääjien Martin Necasin ja Jesperi Kotkaniemen nimiä on pyöritelty keskusteluissa. Pagnotta huomauttaa, että Hurricanesin ja Canucksin yhteydenotto alkoi ennen kuin huhu Petterssonin jatkosopimusneuvotteluista tuli julki torstaina.

Pettersson on tehnyt tällä kaudella 62 ottelussa 29 maalia ja 75 tehopistettä. 25-vuotias ruotsalaistähti on NHL:n pistepörssissä Mikko Rantasen takana kymmenentenä.

LUE MYÖS: