Tappara kaatoi torstaina Pelicansin Liigan kärkiottelussa maalein 2-1. Ottelun jälkeen tuomaritoiminta herätti paljon keskustelua.

Kuumin tilanne nähtiin Pelicansin Lars Bryggmanin ja Tapparan Nick Baptisten välillä. Ruotsalaishyökkääjä menetti kaksinkamppailussa tasapainonsa, kaatui ja tarttui Baptistea jalasta. Kanadalaishyökkääjä suivaantui tästä ja iski kahdesti Bryggmania poikittaisella mailalla niskaan.

Ainakaan toistaiseksi Baptisten temppu ei ole edennyt Liigan kurinpidon käsittelyyn. Tilanteesta tuomittiin ottelussa kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta ja jäähy tarkistettiin myös videolta.

Voit katsoa tilanteen alta.

Mika

@kozkiii
Kyllähän tää on 5+20 väkivaltaisuus ei kahta sanaa.
Mutta ilmeisesti tuomarit näki jonkun paremman kuvakulman.
#Liiga #Tappara #Pelicansfi