Tampereen Tappara varmisti Liigan runkosarjan voiton lyömällä päätöskierroksella HPK:n maalein 3-1.

Liigan viimeisestä pudotuspelipaikasta käytiin hurja trilleri Sportin ja Ässien ratkaistua viimeisen pudotuspelipaikan kohtalon keskinäisessä kohtaamisessaan.

Sport vaikutti jo menevän menojaan Axel Holmströmin ja Johan Sundströmin toisen erän maaleilla. Ässät kiri kuitenkin tasoihin, kun Eemil Erholtz kavensi toisen erän lopulla ja Jan-Mikael Järvinen tasoitti pelin 2-2:een kolmannen erän alussa.

Vaasalaiset veivät lopulta pidemmän korren Sundströmin iskettyä toisen maalinsa vain vajaat neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Risto Dufvan valmennusura saa siten jatkoa ainakin ”säälipudotuspelien” verran.

”Säälipudotuspelien” otteluparit ovat KalPa-Sport ja Lukko-TPS. Puolivälierien varmistuneet pelipari ovat Pelicans-HIFK ja Kärpät-Jukurit. Säälien voittajat kohtaavat puolivälierävaiheessa Tapparan tai Ilveksen.