Nashville Predators on ollut viime aikoina kuumin joukkue NHL:ssä. Joukkueen vahva meno jatkui Suomen aikaa lauantai-iltana, kun se kukisti Detroit Red Wingsin 1-0.

Nashvillen maalilla Juuse Saros pelasi kauden kolmannen nollapelinsä torjuen 22 kiekkoa. Nollapeli oli Nashvillelle toinen peräkkäinen. Edellisessä ottelussa oli Kevin Lankisen vuoro nollata Florida Panthers.

Hirmuvireinen Nashville porskuttaa parhaillaan 17 ottelun pisteputkessa. Sen aikana joukkue on voittanut 15 kertaa ja hävinnyt vain kahdesti jatkoajalla. Nashville on noussut kovan vireensä siivittämänä läntisen konferenssin kuudenneksi.

– Tässä on hauskaa olla mukana. Kaikki alkaa siitä, että säilytämme saman keskittymisen illasta toiseen, eikä tule ohipelejä. Tämä on ollut mahtavaa. Tuntuu siltä, että rakennamme tässä jotain erityistä, Saros hehkutti NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Tällä kaudella Saros on torjunut kaikkiaan 56 ottelussa. Hänen torjuntaprosenttinsa on 90,9% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,73.

LUE MYÖS