Boston Bruinsin rääväsuinen tähtihyökkääjä Brad Marchand otti viime yön NHL-kierroksella yhteen Florida Panthersin suomalaisjätin Niko Mikkolan kanssa.

Marchand menetti malttinsa maalineduskahinassa ja haastoi itseään 18 senttiä pidemmän Mikkolan tappeluun. Marchand kerkesi antaa muutaman mojovan iskun 193-senttiselle suomalaisjärkäleelle, kunnes Mikkola päätti tappelun heittämällä Bruinsin riitapukarin tylysti jään pintaan.

Tappelu oli sen verran lyhyt, ettei siitä jaettu viiden minuutin rangaistuksia. Kummatkin selvisivät kahden minuutin jäähyillä väkivaltaisuudesta. Myös tilannetta edeltäneistä poikittaisista mailoista tuli ylimääräiset kahden minuutin jäähyt.

Bruins voitti itäisen konferenssin kärkikamppailun lukemin 4-3.

Näet tappelun alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Sportsnet

@Sportsnet
5 FOOT 9 MARCHAND VS. 6 FOOT 5 MIKKOLA 🥊

LUE MYÖS: