Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen kohautti perjantaina hävityn puolivälieräsarjan jälkeen. Hän ei käynyt jäällä kättelemässä vastustajaa, eikä kiittänyt Ilveksen kannattajia kaudesta.

– Siitä pyydän nyt anteeksi. Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota… Jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla kättelemässä (vastustajan pukukopilla). Tuttuja miehiä, ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi, Pennanen selitti ratkaisuaan Aamulehdelle.

Pennanen on tehnyt pitkän valmennusuran Liigassa, joten selitys herätti monissa kummastusta. Pennanen on valmentanut urallaan HPK:n mestaruuteen ja viime kaudella Ilveksen pronssille, eikä hän ole ennen kohauttanut jättämällä vastustajaa kättelemättä.

Sosiaalisessa mediassa onkin levinnyt kuva viime keväältä. Kuvassa Pennanen kättelee Pelicansin Tommi Niemelää hävityn välieräsarjan jälkeen.

Voit katsoa kuvan alta.

Antti Kalervo Kangas

@TapparaMies
”Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota... Jos se on käytäntö #liiga’ssa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään.”

Viime keväänä Pennanen näytti muistavan käytännöt. #Ilves