HIFK julkisti keskiviikkona kotisivuillaan tiedotteen tiistaina sen osalta päättyneen Liiga-kauden tapahtumista.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskolan kommenteista voi helposti HIFK:n hallituksen ainakin harkitsevan muutoksia myös ns. ”sikariportaassa”.

Käytännössä tämä saattaisi koskea myös joukkueen GM Tobias Salmelaista sekä päävalmentaja Ville Peltosta.

– On selvää, että tavoitteet olivat korkeammalla.  Kaikki tekivät valtavasti työtä, mutta se ei riittänyt tämän pidemmälle. Eikä tyytymättömyys liity ainoastaan tähän kauteen.  Olemme alisuorittaneet pitkään. Näillä resursseilla pitää pystyä parempaan, Eskola aloittaa.

– Nyt haluamme ottaa lyhyen aikalisän. Analysoimme tilanteen huolella ja keskustelemme avainihmisten kanssa. Vasta sen jälkeen on johtopäätösten ja toimenpidesuunnitelman aika.  Palaamme tähän asiaan vielä kevään aikana, viimeistään toukokuussa.

– Luulen että sen paremmin fanien keskuudesta kuin organisaatiostakaan ei löydy ainuttakaan ihmistä, joka olisi sitä mieltä että kaikki on hyvin.  Toisaalta tällaisissa hetkissä piilee aina jonkin uuden siemen, niin myös tässä, Eskola päättää.

HIFK-fanien keskuudessa vaadittiin varsinkin Peltosen potkuja jo kesken Pelicansia vastaan pelatun puolivälieräsarjan. Peltosen päävalmentajasopimus HIFK:n kanssa ulottuu kevääseen 2026 asti.

LUE MYÖS: