Menneellä kaudella Liigassa runkosarjaan jäänyt JYP etsii kuumeisesti uutta päävalmentajaa.

IIta-Sanomat uutisoi, että jyväskyläläisseura on tällä hetkellä ainut Liiga-seura, jolla ei ole vielä päävalmentajaa ensi kaudelle.

JYP on kuitenkin haastatellut ainakin Johan Pennerbornia, 52, joka toimi pitkään SHL-seura Färjestad BK:n päävalmentajana. Viimeisimpänä ruotsalainen on toiminut kahden kauden ajan itävaltalaisen Graz99ersin päävalmentajana.

Pennerbornia tuskin nähdään kuitenkaan JYPin penkin takana, koska IS:n tietojen mukaan neuvottelut eivät edenneet yhteistyöksi saakka.

JYPin tilanne on muutenkin hämmentävä, sillä valmentajahaastatteluita vetää tällä hetkellä urheilujohtaja Mikko Viitanen, joka on irtisanoutunut tehtävästään. Viitanen tekee kuitenkin urheilujohtajan töitä siihen saakka, kunnes hänelle on löydetty seuraaja.

LUE MYÖS