HIFK:ssa huippukauden pelannut hyökkääjä Julius Nättinen siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Sveitsin pääsarjaan HC Ajoie’n riveihin.

Nättinen oli kuluneella kaudella HIFK:n paras maalintekijä ja tehokkain pelaaja. Kovasta laukauksesta tunnettu hyökkääjä takoi 60 runkosarjaottelussa pisteet 23+20=43. Pudotuspeleissä mies summasi seitsemässä ottelussa pisteet 2+3=5.

Ajoie’n kokoonpanosta löytyy ensi kaudella paljon suomalaisväriä. Seura vahvistui aiemmin tällä viikolla Ilveksen Oula Palveella sekä myös JYPin tähtihyökkääjää Jerry Turkulaista on huhuttu sveitsiläisten riveihin.

Hockey-Club Ajoie

@HC_Ajoie_off
𝐉𝐮𝐥𝐢𝐮𝐬 𝐍𝐚̈𝐭𝐭𝐢𝐧𝐞𝐧 𝐬𝐞𝐫𝐚 𝐉𝐚𝐮𝐧𝐞 𝐞𝐭 𝐍𝐨𝐢𝐫 🔥

Jamais deux sans trois! Le HC Ajoie se réjouit d’annoncer l’arrivée de Julius Nättinen au sein de son contingent pour les deux prochaines saisons. ✍️🇫🇮

LUE MYÖS: