Leijonat saa kolme uutta miestä mukaan MM-kisoihin valmistavalle leirilleen.

MM- ja olympiakultaa Suomen paidassa voittanut EHC Bielin maalivahti Harri Säteri sekä HIFK:n hyökkääjät Juha Jääskä ja Iiro Pakarinen liittyvät uusina niminä mukaan A-maajoukkueen kokoonpanoon Jyväskylässä ja Mikkelissä ensi viikolla pelattaviin Ruotsi-otteluihin.

– Meillä on takana hyvä leiriviikko ja tiukat pelit Latviaa vastaan. Ensi viikolla vastus piirun verran kovenee, kun pääsemme pelaamaan Ruotsia vastaan, GM Jere Lehtinen kertoo.

– Kokoonpanoon tulee toiselle leiriviikolle muutama lisäys. Saamme maalivahtiosastolle mukaan kolmannen veskarin, Harri Säterin. Hyökkäystä vahvistavat Helsingin IFK:n Juha Jääskä ja Iiro Pakarinen. Lisäksi Ahti Oksanen, jonka piti olla mukana jo viime viikolla, liittyy nyt myös kokoonpanoon, Lehtinen jatkaa.

Suomi kohtaa Ruotsin Jyväskylässä torstaina 18.4. klo 18.30 ja Mikkelissä perjantaina 19.4. klo 18.30.

LUE MYÖS: