Suomalaishyökkääjä Miikka Pitkäsen seuraavan kauden osoite ei ole vielä tiedossa. Hänestä käydään parhaillaan kovaa kamppailua Ruotsin Allsvenskanin seurojen kesken.

Menneen kauden Pitkänen, 27, aloitti Jukureissa, jossa hän pelasi viisi ottelua ilman pisteitä. Hän siirtyi kesken kauden kasvattiseuraansa KalPaan, jossa tilille kertyi 24 ottelua tehoin 2+3. Liigan siirtorajan tuntumassa hän jatkoi matkaansa Allsvenskaniin, jossa hän iski Södertälje SK:n riveissä kahdeksaan runkosarjaotteluun tehot 4+4=8 sekä kahteen pudotuspeliin pisteet 0+2.

Ruotsalaissivusto HockeyNews.se:n mukaan Pitkäsen ura jatkuu suurella todennäköisyydellä Ruotsissa. Pelattuaan Södertäljessä vahvan loppukauden seura on kiinnostunut pitämään suomalaishyökkääjän riveissään myös ensi kaudella. HockeyNewsin mukaan Pitkäsen perässä on kuitenkin myös kaksi muutakin Allsvenskan-seuraa: AIK ja IF Björklöven.

Viime kauden loppu oli Pitkäselle ensimmäinen kerta, kun hän pelasi ulkomailla. Viime kaudet Pitkänen on pelannut Liigassa, jossa hän on edustanut myös KooKoota KalPan ja Jukurien lisäksi. Pitkänen tehtaili parhaalla Liiga-kaudellaan 48 tehopistettä KooKoossa kaudella 2018-19.

LUE MYÖS