Tapparassa Suomen mestaruuden urallaan voittanut ja Leijonissakin esiintynyt Otso Rantakari, 30, palaa kotimaan kaukaloihin.

Tällä kaudella DEL-joukkue Augsburger Pantherin riveissä kiekkoillut puolustaja on solminut kaksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa. Rantakari pelasi DEL:ssä 51 ottelua tehoin 6+10=16.

– Olen iloinen, että Otso valitsi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Vaasan Sportin. Erityisesti hänen kiekollinen osaamisensa tuo meille lisää hyökkäyspeli voimaa, ja hän tuo mukanaan ylivoimaamme tarvitsemaamme tulitukea ja taitoa.

– Otso on näyttänyt jo aikaisemmilla liigakausillaan olevansa sarjan kärkipuolustajia, ja hänellä on vankka kokemus myös muista Euroopan huippusarjoista. Joukkueena haluamme ottaa seuraavat askeleet sarjataulukossa ylöspäin ja on selvää, että molemmin puolin odotukset hänen roolistaan ja panoksestaan tämän tavoitteen saavuttamisessa ovat korkealla, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi seuran kotisivuilla.

Rantakari on pelannut urallaan Liigan ja DEL:n lisäksi Ruotsin SHL:ssä, Sveitsin pääsarjassa sekä KHL:ssä. Liigassa mies on edustanut lisäksi Espoon Bluesia sekä viimeksi HIFK:ta.

LUE MYÖS: