Leijonat jatkoi valmistautumistaan kohti kevään MM-kisoja perjantai-illan ottelulla Ruotsia vastaan. Mikkelissä pelattu kamppailu päättyi Suomen jatkoaikavoittoon lukemin 2-1. Samalla Suomi sai nopean revanssin eilen kärsitystä 0-4-tappiosta.

Suomi iski avausmaalin, kun ottelu oli ehtinyt vanheta reilut viisi minuuttia. Maalintekijänä kunnostautui Markus Nurmi, syöttöpisteet merkattiin Axel Rindellille sekä Tobias Winbergille.

Leijonien johtoasema kesti kolmannen erän puoliväliin saakka. Lopulta Tim Heed toi Ruotsin tasalukemiin ylivoimakumautuksellaan.

Ottelu eteni jatkoajalle, jota ehdittiin pelaamaan neljä minuuttia. Ratkaisijaksi nousi Ahti Oksanen, joka laukoi voittomaalin Juuso Riikolan ja Patrik Puistolan syötöistä.

Suomen maalinsuulla Lassi Lehtinen kirjautti 13 torjuntaa. Ruotsalaisvahti Filip Larsson pysäytti puolestaan 22 kutia.

MM-leiritys jatkuu Leijonien osalta ensi viikolla. Ottelut Ruotsia vastaan jatkuvat tiistaina ja keskiviikkona Linköpingissä.