Ville Leino pukee pitkästä aikaa Leijonat-paidan ylleen, uutisoi Suomen Jääkiekkoliitto.

Leinon paluu ei liity kuitenkaan pelaamiseen, vaan siihen, että hänen perustamansa vaatemerkki Billebeino ja Leijonat ovat julkaisseet yhteistyössä uuden malliston, jota maajoukkuepelaajat käyttävät jo tulevissa arvokisoissa.

Vaatteita pystyy ostamaan pian muun muassa Leijonat Storesta sekä Billebeinon Helsingin myymälästä.

– Vastikään uudistettu ja uudelleen avattu Leijonat Store saa mahtavan startin uuden Billebeinon Leijona-malliston myötä. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä entisen Leijona-tähden, Ville Leinon kanssa ja ideoida uusia, hienoja Leijona-tuotteita. Fanit voivat varmasti ylpeänä pukea päälleen ja kantaa uuden malliston vaatteita keväällä MM-kisainnostuksen kasvaessa, sanoo Petteri Hietanen Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

Myös Ville Leino on luonnollisesti innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– Kultaisen Leijonan kantaminen on aina kunnia-asia. On mahtavaa päästä jälleen tekemisiin Leijonien kanssa, Leino kommentoi.

LUE MYÖS