Jääkiekon MM-kisat ovat täällä taas! Vaan mistä näkisi pelit?

Kaikki ottelut näkyvät maksullisilla V Sportin kanavilla ja Viaplayn suoratoistopalvelussa. Leijonien matsit lähetetään myös maksuttomalta MTV3-kanavalta. Jo vuosien ajan harmia on aiheuttanut kuitenkin se, ettei Leijonien pelejä ole voinutkaan katsoa netin kautta ilmaiseksi, eli ilmaisvaihtoehto on koskenut vain tv:tä.

No näkeekö niitä pelejä jostain ilmaiseksi, niin että voi vaikka puhelimella katsoa? Tai jos haluaa katsoa vaikkapa Ruotsin, Kanadan tai USAn vääntöjä?

Kansainvälinen jääkiekkoliitto striimaa MM-turnauksen kaikki ottelut ilmaiseksi Youtube-kanavallaan. Matseissa on kuitenkin geo-blokeeraus eli tietyistä maista – esimerkiksi Suomesta – et pääse otteluita katsomaan.

Ratkaisu: Kun vaihdat matkapuhelimesi tai tablettisi IP-osoitteen, pääset käsiksi virallisiin ilmaisiin livestriimeihin!

NordVPN tarjoaa sinulle turvallisen ja helpon tavan vaihtaa IP-osoitteesi ja sitä kautta katsoa kaikki MM-ottelut ilmaiseksi virallisen livestriimin kautta. NordVPN-palvelun kautta saat myös ”rahat takaisin”-takuun: Mikäli et ole palveluun tyytyväinen, ilmoita siitä heille 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Katso kaikki MM-ottelut ilmaiseksi näin:

1. Siirry NordVPN:n sivulle TÄSTÄ.
2. Tilaa turvallinen ja helppo VPN-palvelu 30 päivän ”rahat takaisin”-takuulla.
3. Vaihda tietokoneeseesi, matkapuhelimeesi tai tablettiisi toisen maan IP-osoite (suositeltuja maita Islanti, Portugali, Kreikka ja Romania).
4. Katso kaikki jääkiekon MM-ottelut ilmaiseksi kansainvälisen jääkiekkoliiton viralliselta Youtube-kanavalta eli tästä.