Tampereen Ilves tiedottaa vahvistaneensa maalivahtiosastoaan Dominik Pavlatilla. 24-vuotiaan Tshekin maajoukkuevahdin sopimus on 1+1-vuotinen.

Pavlat siirtyy tupsukorviin Tshekin pääsarjasta HC Dynamo Pardubicen joukkueesta, johon hän liittyi keväällä pelattuaan sitä ennen neljä kautta HC Plzenin riveissä.

187-senttinen Pavlat pelasi päättyneellä kaudella Plzenin riveissä 24 ottelua torjuntaprosentilla 92,73 sekä Pardubicessa neljä ottelua torjuntaprosentilla 94,17.

Pavlat nähtiin tällä kaudella Suomessa ja Sveitsissä pelatuissa Euro Hockey Tour -turnauksissa. Hän pelasi A-maajoukkueessa kolme ottelua torjuntaprosentilla 93,06.

– Olemme seuranneet Dominik Pavlatia jo pitkään. Hän on kehittynyt kokonaisvaltaisesti kaikilla osa-alueilla vuosi vuodelta ja nousi tällä kaudella mukaan myös Euro Hockey Tourille. Dominik tulee Ilvekseen hakemaan mahdollisuutta nousta vielä seuraavalle tasolle. Uskomme, että hän on meille erinomainen vahvistus ja pystyy jatkamaan kehitystään täällä, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo tiedotteessa.

LUE MYÖS: