Kevään MM-kisat startattiin perjantaina. Leijonien urakka alkoi kisaisäntä Tshekkiä vastaan, josta tuloksena oli 0-1-tappio voittomaalikilpailun päätteeksi.

Varsinaisen peliajan lopulla nähtiin kuohuttava tilanne. Saku Mäenalanen meni taklaamaan Tshekin NHL-puolustaja Radko Gudasia. Tämä kuitenkin väisti kyykkäämällä taklauksen, minkä jälkeen Mäenalanen lensi ikävästi laitaa päin olkapää edellä. Mäenalasen ottelu jäi kesken tuon tilanteen jälkeen.

Tilannetta käytiin läpi myös MTV Katsomon studiossa. Gudasin vaarallinen temppu sai asiantuntija Lasse Kukkosen raivon valtaan ja tämä latasi suunsa puhtaaksi, vaikka oikeiden sanojen hakemisessa tahtoikin olla vaikeuksia.

– Todella ällöttävä, raukkamainen teko. Todella törkeä, näyttää ikävä kyllä että Sakulla olkapää meni tuossa. Pelaa harmaalla alueella, siis… pöyristyttävä, ihan törkeä. Ällöttävä teko, ihan karsee, Kukkonen puhisi.

Studion toinen asiantuntija Kari Jalonen komppasi Kukkosta.

– Kyllä sillä näyttää tuota historiaa olevan. Se on tuollainen rotta, Jalonen jatkoi.

LUE MYÖS