Kanada suli MM-kisoissa karmealla tavalla tiistain ottelussa Itävaltaa vastaan. Kanada johti ottelua päätöserään lähdettäessä jo 6-1, mutta Itävalta iski päätöserän aikana peräti viisi maalia ja nousi pelissä tasoihin. Kanada kuitenkin onnistui viemään pelin jatkoajalla numeroin 7-6, mutta se menetti Itävallalle yhden pisteen.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF julkisti tiistain otteluiden jälkeen uuden Power Rankings -listauksen, jossa MM-kisojen maat laitetaan paremmuusjärjestykseen humoristisin perustein.

Kanada löytyy listalta kolmannelta sijalta. Maan kohdalla lukee, että ”viiden maalin johto on pahin johto jääkiekossa”. Tällä IIHF viittaa Kanadan sulamisen lisäksi jääkiekossa usein käytettyyn sanontaan, että kahden maalin johto olisi se kaikista pahin.

Näet koko Power Rankings -listauksen alta tai täältä.

Our second Power Rankings of the 2024 #MensWorlds are here.💪

Read more at IIHF.com 👀
iihf.com/en/events/2024…

LUE MYÖS