Kanadan alku MM-kisoissa on ollut varsin nihkeä. Tiistai-iltana vaahteralehtipaidat olivat pahasti vaikeuksissa, kun vastassa oli Itävalta.

Alkuun näytti siltä, että Kanada purjehtii rutiinivoittoon. Kolmannen erän alussa maa johti ottelua turvallisesti 6-1.

Kolmannessa erässä Kanada mureni kuitenkin totaalisesti. Itävalta paukutti viimeisten 20 minuutin aikana viisi maalia ja nousi tasoihin. Viimeinen osuma syntyi Marco Rossin lavasta, kun peliaikaa oli jäljellä 49 sekuntia.

Jatkoajalla John Tavares pelasti Kanadan täydelliseltä nöyryytykseltä. Hän iski heti 15 sekunnin pelin jälkeen Kanadan voittomaalin.

Kanada on pelannut kisoissa kolme ottelua. Ensin maa kaatoi Iso-Britannian 4-2, sitten Tanskan 5-1 ja viimeisimpänä Itävallan jatkoajalla 7-6.

FIVE UNANSWERED 3RD PERIOD GOALS FROM AUSTRIA! 🤯🤯🤯

Canada has blown their 6-1 lead as Marco Rossi scores the equalizer! #MensWorlds