HIFK on julkaissut neljä sopimusuutista. Helsinkiläisseura vahvistuu puolustaja Ronald Knotilla, 29, ja hyökkääjä Daniel Mäkiaholla, 23, Petr Kodytekilla, 25, ja Juhani Jasulla, 36. Jasun ja Mäkiahon sopimukset ovat kaksivuotiset. Knotin sopimus on yksivuotinen ja Kodytekin 1+1-vuotinen.

Knot on tuttu nimi Tshekin maajoukkueesta. Päättyneellä kaudella hän edusti seuratasolla Bílí Tygři Libereciä ja iski 40 Tshekin pääsarjaotteluun tehot 4+5=9.

– Ronald on AHL:ssä ja maajoukkueessa meritoitunut isokokoinen luistelu- ja kamppailuvoimainen rightin puolustaja. Hän on monipuolinen ja hyvän laukauksen omaava puolustaja, joka pystyy pelaaman niin yli- kuin alivoimaa, kommentoi päävalmentaja Ville Peltonen.

Mäkiaho puolestaan on pelannut kaksi viime vuotta Jukureissa. Päättyneellä kaudella hyökkääjä iski 44 matsiin tehot 7+10=17.

Kodytek kiekkoili Ilveksessä ja oli yksi Liigan parhaista maalintekijöistä. Liukasliikkeinen tshekki paukutti 59 ottelussa tehot 20+17=37.

– Petr on monipuolinen keskushyökkääjä, jonka työkalupakkiin kuuluu vahvat erikoistilannetaidot sekä yli- että alivoimaolla. Maajoukkuemies tuo dynaamisella luistelullaan ratkaisuvoimaa hyökkäykseen, Peltonen kommentoi.

Jasu on toiminut neljä viime kautta TPS:n kapteenina. Päättyneellä sesongilla puolustava sentteri keräsi 59 ottelussa tehot 4+8=12.

LUE MYÖS