Tanskan MM-hyökkääjä Oliver Kjaer siirtyy ensi kaudeksi Lappeenrannan SaiPaan.

23-vuotias Kjaer on pelannut edelliset neljä kautta Tanskan pääsarjassa Rødovre Mighty Bullsin ja kasvattiseuransa Esbjerg Energyn riveissä. Päättyneellä kaudella 183-senttinen hyökkääjä teki Tanskan pääsarjassa 45 runkosarjaottelussa upeat pisteet 18+30=48. Pudotuspeleissä hän kirjasi 20 ottelussa pisteet 6+14=20.

Kjaer on tänä keväänä ensimmäistä kertaa Tanskan A-maajoukkueen mukana MM-kisoissa. Peliaikaa nuorelle hyökkääjälle ei ole vielä kertynyt.

– Oliver on aktiivisen pelitavan omaava ja hyvin luisteleva pelaaja, joka pystyy ottamaan roolin sekä keskus että laitahyökkääjänä. Innolla odotamme, että saadaan taitava vahvistus mukaan osaksi joukkuetta, SaiPan urheilujohtaja Harri Aho kuvailee uutta hankintaa.

Kjaer muuttaa Lappeenrantaan elokuussa.

LUE MYÖS: