Tappara on käynyt ryöstöretkellä paikallisvastustaja Ilveksen riveissä. Kirvesrinnat vahvistuvat hyökkääjä Emil Järventiellä, 19. Sopimus on yhden kauden mittainen.

Viime kaudella Järventie pelasi neljä Liiga-ottelua Ilveksessä tehoin 1+0. Mestiksessä hän edusti KOOVEEta 41 ottelussa tehoin 9+12=21.

– Järventie on nopea ja monipuolinen hyökkääjä, jonka potentiaalista NHL-varaus kertoo kaiken oleellisen. Ikänsä puolesta hän pystyy pelaamaan myös U20-joukkueessa, mutta on varmasti valmis tekemään kaikkensa taistellakseen pelipaikasta Liigassa, josta häneltä on jo kosketuspintaa kahdelta viime kaudelta. Olemme erittäin iloisia, että mies halusi tulla nimenomaan Tapparaan, urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kertoo.

Järventie on Pittsburgh Penguinsin 7. kierroksen varaus kesältä 2023.

LUE MYÖS