Leijonat kohtaa torstai-iltana Ruotsin MM-kisojen puolivälierissä. Ruotsissa on aloitettu mediapeli ”pikkuveljeä” kohtaan jo hyvissä ajoin.

Ruotsin NHL-tähtivahti Filip Gustavsson piirtelee Leijonille aikaista kotimatkaa.

– Olisi todella siistiä lähettää heidät kotiinsa, ihan oikeasti, Gustavsson latasi Hockeynewsin haastattelussa.

Aiemmin tällä viikolla Los Angeles Kingsin ruotsalaishyökkääjä Adrian Kempe toivoi Suomea vastaan ihan vain kostonhimoisten syiden takia. Kempe oli ottavana osapuolena keväällä 2019, kun Mörkö-Markon johtama leijonanippu tiputti Ruotsin sensaatiomaisesti jatkoajalla.

– Ehdottomasti olisi hienoa saada revanssi. Se edellinen jatkoaikaratkaisu oli kova paikka. Tietysti olisi hauska kohdata heidät jälleen. On aina hauska pelata Suomea vastaan. On aina hauskaa lyödä heitä nenille, Kempe sanoi Aftonbladetille.

Suomen ja Ruotsin välinen huippukoitos alkaa kello 21:20.

LUE MYÖS: