Jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen otti tiistaina ilmestyneessä uudessa Kalju Corner -podcastin jaksossa kantaa Leijonien MM-kisasuorituksiin.

Lehkonen mainitsee nimeltä ainoastaan kaksi leijonapelaajaa, jotka tekivät mieheen positiivisen vaikutuksen puolivälierätappioon päättyneessä turnauksessa.

– Kun tuo viimeinen peli meni kuitenkin tuolla tavalla, että päästiin jatkoajalle, niin sanoisin, että Lehtosen Mikko pelasi vikassa pelissä tosi hyvin. Olli Määttä pelasi todella hyvin, ”Ika” listaa.

MM-kisat toimivat lisäksi hyvänä oppimatkana joukkueen ensikertalaisille.

– Sanoisin, että meillä oli kuitenkin kymmenen ensikertalaista, niin ne sai kyllä tosi hyvän työkalupakin sitä varten, että missä kansainvälinen kärki menee ja mitä heidän pitää ruveta jumppaamaan, että heillä olisi sauma murtautua esimerkiksi NHL:ään tai tulla MM-kisoissa johtavaksi pelaajaksi, Lehkonen muistuttaa.

Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: