Viime vuodet KalPaa edustanut hyökkääjä Sami Tavernier, 27, jättää Liiga-kaukalot taakseen. Hän siirtyy ensi kaudeksi Ranskan pääsarjaan, jossa hänen uusi seuransa on Les Ducs d’Angers. Tavernier omaa Suomen kansalaisuuden lisäksi Ranskan kansalaisuuden.

Tavernier pelasi KalPassa edelliset neljä kautta. Kaikkiaan hän pelasi Liigassa 116 runkosarjaottelua (10+13=23) sekä 17 pudotuspeliä (1+2). Menneellä kaudella hän kirjasi 42 runkosarjaotteluun pisteet 5+2 sekä 13 pudotuspeliin tehot 0+2.

Urallaan Tavernier on kiekkoillut myös muun muassa Yhdysvaltain yliopistosarjassa. Maajoukkueurallaan hän on voittanut alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa Pikkuleijonissa.

Les Ducs d'Angers

@DucsdAngers
✍️ 𝗜 𝗔𝗿𝗿𝗶𝘃𝗲́𝗲

Jeune, expérimenté ... 😍

Doté d’une expérience du haut niveau européen en Liiga et possédant des sélections jeunes avec la Finlande, l’ailier 𝐒𝐚𝐦𝐢 𝐓𝐀𝐕𝐄𝐑𝐍𝐈𝐄𝐑 (🇫🇮/🇫🇷) signe à Angers !

#SportAngers | #LaDalleAngevine | #GoDucsGo | #SLMHockey

LUE MYÖS