Kaksi MM-kultaa sekä olympiakultaa urallaan Leijonissa voittanut maalivahti Jussi Olkinuora, 33, vaihtaa joukkuetta.

Päättyneen kauden Pelicansissa aloittanut ja sieltä Sveitsin liigan Genève-Servetten maalille loppukaudeksi siirtynyt Olkinuora on solminut kaksivuotisen sopimuksen Saksan DEL-sarjan tyvipään joukkue Löwen Frankfurtin kanssa.

– Saimme Jussista unelmamaalivahtimme. Kyseessä on voittajatyyppi, joka haluaa voittaa kanssamme. Hän on osoittanut olevansa maailmanluokkaa ja on voittanut mestaruuksia. Iloitsemme, että Frankfurt Löwenin onnistui vakuuttamaan hänet, urheilujohtaja Daniel Heinrizl kommentoi seuran tiedotteessa.

Aiemmin myös KHL:ssä kiekkoillut Olkinuora on voittanut urallaan myös kaksi CHL:n mestaruutta, joista jälkimmäisen päättyneellä kaudella Genève-Servetten riveissä.

LUE MYÖS: