NHL-kausi 2023-24 saa suomalaisittain odotetun huipennuksensa, kun Florida Panthers ja Edmonton Oilers kohtaavat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä käynnistyvässä Stanley Cupin finaalisarjassa.

Suomalaisista lordi Stanleyn kannusta kamppailee yhä neljä suomalaista, Panthersia edustavat Aleksander Barkov, Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola.

MTV on nyt julkistanut mehukkaita uutisia suomalaisille kiekkojännäreille, sillä kanava näyttää finaalit ilmaiseksi sarjan kolmannesta ottelusta alkaen. Ottelut näkyvät maksutta MTV Subilla sekä MTV Katsomossa.

Finaalilähetysten asiantuntijoina vuorottelevat Olli JokinenSami Lepistö ja Siim Liivik. Selostuksista vastaavat Jani AlkioJulius Sorjonen sekä Sebastian Waheeb.

Lisäksi MTV Subilla nähdään aamuöisin pelattavista otteluista tunnin mittaiset koostelähetykset seuraavana päivänä kello 18 alkaen. MTV Katsomosta suorat lähetykset ja ottelukoosteet ovat katsottavissa maksullisilla tilauksilla.

Stanley Cup -finaalien lähetykset MTV:llä:

Pe 14.6. klo 03.00 Edmonton–Florida (3. finaali)
Su 16.6. klo 03.00 Edmonton–Florida (4. finaali)
Ke 19.6. klo 03.00 Florida–Edmonton (mahd. 5. finaali)
La 22.6. klo 03.00 Edmonton–Florida (mahd. 6. finaali)
Ti 25.6. klo 03.00 Florida–Edmonton (mahd. 7. finaali)

9. kesäkuuta alkava finaalisarja pelataan paras seitsemästä -pelitavalla. Tämä tarkoittaa, että mestaruus ratkeaa aikaisintaan neljännessä tai viimeistään seitsemännessä finaaliottelussa.

Lähde: MTV:n tiedote

LUE MYÖS: