Juuse Saros neuvottelee jatkosopimuksesta Nashville Predatorsin kanssa. Saroksen nykyistä sopimusta on vielä yksi kausi jäljellä 5 miljoonan dollarin hintalapulla, mutta hänellä on kesällä oikeus jo neuvotella jatkosta.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljastaa, että Saros ja hänen agenttinsa Kevin Epp todennäköisesti viivyttelevät sopimuksen tekemisen kanssa. Saros haluaa nähdä ensin, millaisen sopimuksen New York rangersin tähtivahti Igor Shesterkin saa.

– Uskon, että Shesterkin tulee tekemään rahakkaimman maalivahtisopimuksen koko liigan historiassa, Friedman sanoi Sporsnetillä.

Friedmanin kommentin perusteella Shesterkin on saamassa yli 10 miljoonan dollarin vuosipalkan. Saros ei samoihin tuloihin ole yltämässä.

– Olen varma, että Saroksen agentti sanoo, että hei, ehkä emme ole aivan Shesterkinin tasolla, mutta olemme 75-80 prosenttia siitä, joten haluamme palkan sille tasolle. En epäile, etteikö Nashville haluaisi maksaa maksimissaan saman kuin Connor Hellebuyckille tai hieman vähemmän, Friedman arvioi.

Winnipegin Hellebuyck tienaa vuodessa 8,5 miljoonaa dollaria.

Friedman odottaa Saroksen ja Shesterkinin silmäilevän Hellebuyckin sopimusta myös keston ja muiden ominaisuuksien osalta. Hellebuyckin sopimus on seitsemän vuotinen ja siinä on kolmelle ensimmäiselle vuodelle siirron estävä pykälä ja neljälle viimeiselle vuodelle rajoitettu siirron estävä pykälä.