Florida Panthers kaatoi viime yönä Edmonton Oilersin Stanley Cup -finaaleissa numeroin 4-1. Florida johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0.

Ottelun ainoasta suomalaismaalista vastasi Niko Mikkola. Puolustaja oli lähellä potkaista kiekon omaan maaliin, mutta sekunteja myöhemmin hän pääsi tinttaamaan kiekon Oilers-maaliin Anton Lundellin syötöstä.

Kolmannessa erässä nähtiin harmillinen suomalaistakaisku. Aleksander Barkov loukkaantui, kun vastustajan supertähti Leon Draisaitl hyppäsi ja iski häntä kyynärpäällä leukaan. Draisaitl sai tempustaan kahden minuutin jäähyn, ja Barkov joutui jättämään ottelun kesken.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Floridan päävalmentaja Paul Mauricelta kysyttiin, mitä tunteita Barkovin loukkaantuminen hänessä herättää.

– Tämä ei ole Oprah Winfrey Show, tunteillani ei ole väliä, Maurice lohkaisi.

Voit katsoa Barkovin loukkaantumisen ja Mikkolan maalin alta.