Patrik Laineen matka Columbus Blue Jacketsissa on päättymässä todennäköisesti tämän kesän aikana. Osapuolten on raportoitu etsivän yhteistyössä uutta NHL-seuraa suomalaishyökkääjälle.

Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Elliotte Friedmanin tietojen mukaan ainakin Seattle Kraken on Laineen perässä.

– Muutama ihminen on kertonut minulle, että seuraa Seattlea ja Lainetta. Tämä ei tule suurena yllätyksenä, sillä Krakenin on kerrottu etsivän maalintekijöitä, Friedman paljasti 32 Thoughts -podcastissa.

Laineen kauppaaminen ei kuitenkaan ole täysin helppo tehtävä, sillä suomalaishyökkääjän ylimitoitettua 8,7 miljoonan dollarin palkan takaavaa sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä. Kraken on toisaalta yksi harvoista seuroista, jolla on palkkakatossa reilusti ylimääräistä tilaa.

LUE MYÖS:

ottopalojarvi |