Jääkiekkolegenda Esa Tikkasen neljä Stanley Cup -sormusta myytiin tiistaina Montrealissa Classic Auctionsin huutokaupassa. Myynnissä oli myös Tikkasen pelipaitoja, takkeja sekä muita lätkäaiheisia tavaroita.

Classic Auctionsin mukaan Tikkasen tavaroista tarjottiin yhteensä 237 044 dollaria, joka on n. 221 500 euroa.

Kaikista kovimman hinnan Tikkanen sai kauden 1993-94 Stanley Cup -sormuksesta, jonka hän voitti New York Rangersin paidassa. Sormuksen viimeinen tarjous oli 116 203 dollaria.

Muista mestaruussormuksista tarjottiin vähintään 30 000 dollaria.

Classic Auctions.net

@classic_auction
EXTENDED BIDDING STARTS NOW! 👀 “30-Minute Rule” starts NOW, and each lot will now close individually after that lot goes 30 minutes with no new bids." Good luck! buff.ly/49Ynk8b #WeAreHockey #June2024Auction