Ensimmäisenä suomalaisjääkiekkoilijana legendaariseen ”Kolmen kullan kerhoon” liittynyt Valtteri Filppula puntaroi parhaillaan pelaajauransa jatkoa.

Perinteisessä Bermuda-tennisturnauksessa tuttuun tapaan esiintynyt konkarisentteri jätti sveitsiläisen Geneve-Servetten viime kauden päätteeksi.

Filppulalta kysyttiin nyt kiinnostuksesta jatkaa uraansa vielä kauden verran kotimaan Liigassa. HIFK saattaisi olla vantaalaiselle mieluisa vaihtoehto, onhan miehen perheellä koti Pohjois-Amerikan lisäksi myös Helsingissä.

– Aika hyvä tarjous saa olla, katsotaan mitä Ville (Peltonen) juttelee. Pitää mennä saunaan pelien jälkeen tai puhua sitten iltajuhlassa, Filppula kommentoi HIFK-huhuja puolileikillä STT:lle.

Myös miehen nuoruusvuosien seura Jokerit saattaisi olla jonkinasteinen vaihtoehto, joskin siinä tapauksessa Filppulan ura jatkuisi Liigan sijaan Mestiksen puolella.

– Ei ole ollut vielä ainakaan kilpakosintaa. Ehkä leikkimielistä, mutta ei siis ole ollut kunnon puhetta, Filppula kuittaa huhut.

– Olen antanut itselleni nyt aikaa miettiä, että pystyykö vielä olemaan (pelaajana) mukana täysillä. Kropan ja paikkojen kanssa ei ole ollut ongelmia, Filppula naulaa.

LUE MYÖS: