Ottawa Senatorsista Boston Bruinsiin kaupattu Joonas Korpisalo myöntää olleensa shokissa treidin tultua julki.

Korpisalo ei onnistunut itsekään täysin viime kaudella, joskin Senatorsin surkealla puolustuksella oli osansa asiassa. Maalivahti myöntää silti treidin tulleen alkuun järkytyksenä.

– Se oli shokki. Vaikka kauppaa tietäisikin odottaa, se on aina shokki. Katson nyt kuitenkin eteenpäin. Minulla on loistava uusi mahdollisuus täällä Bostonissa, Korpisalo kommentoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

Korpisalo muodostaa ensi kaudella Bruinsin maalivahtikaksikon Jeremy Swaymanin kanssa. Vaikka treidissä toiseen suuntaan matkasikin Swaymanin hyvä ystävä Linus Ullmark, otti yhdysvaltalaistorjuja uuden seurakaverinsa vastaan hienolla eleellä.

– Hän otti heti yhteyttä. Hän laittoi viestin ja toivotti tervetulleeksi Bostoniin. Hän vaikuttaa hienolta tyypiltä. En malta odottaa, että näen hänet ja pääsen paiskimaan hommia hänen kanssaan, Korpisalo kiittelee uutta maalivahtipariaan.

LUE MYÖS: